Wholesale info.

Welkom op het wholesale-platform van AAI AAI. Na het ontvangen van een login, kan je makkelijk orders plaatsen en opvolgen. Je kan een login aanvragen via info@aaiaai.be. Vermeld zeker de link naar je shop en waar je gevestigd bent. Ook vind je alle info zoals producfoto's voor je online webshop en lifestyle foto's om te delen op je socials.

Momenteel werken we enkel met producten die voorradig zijn in ons magazijn. Hierdoor kunnen we vrijwel meteen na het plaatsen van de order, je pakket opsturen.
Let wel op: we verzenden je pakket enkel na het ontvangen van de betaling. Betalen kan enkel via Paypal of online banking (KBC, CBC, iDeal).
Vanaf 300 euro verzenden we gratis! Kan je een product niet bestellen? Dan is het uitverkocht. Momenteel geldt bij de meeste producten: OP=OP.

 

 

Over AAI AAI.

AAI AAI is sinds 2015 een kindermerk dat vooral bekend is van mutsen met het woord ‘hi’. De mutsen zijn niet zomaar mutsen. Ze worden stuk voor stuk handgemaakt in België door mensen met een beperking. De samenwerking met het maatwerkbedrijf in het Kempense Mol, verloopt vanaf het begin zeer goed. In drukke periodes werken er maar liefst 4 à 6 mensen dagelijks aan onze mutsen en sjaals! Crazy :)

 

 


Duurzaam ondernemen.

AAI AAI staat voor lokaal ondernemen, eerlijke productie, kwaliteit en duurzaamheid. 
Elk product wordt in België gemaakt door mensen met een beperking, uit eco-friendly en OEKO-TEX approved materialen. Milieuvriendelijk en sociaal verantwoord in 1 klap!

Bouw jij mee aan ons verhaal? Vraag vandaag nog je login aan and get started!
 

 

 

 

© 2017 - 2024 AAI AAI Wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel